Can-Am 

Outlander T3-traktorimönkijät

T3-luokan suunnannäyttäjät! Verratonta suorituskykyä maastossa määränpäästäsi riippumatta. Eikä urakasta selviäminen ole ainakaan välineistä kiinni.

Outlander maastomallit

Suorituskyky ja edistyksellinen ergonomia. Laatu on jokaisen Outlander-mallin vakiovaruste. Vaikka Outlander-mallisto on laaja, yksi asia on yhteistä kaikille Outlander-malleille: ne kaikki tarjoavat luokkansa tehokkaimmat ja erittäin polttoainetaloudelliset moottorit, huippuluokan ajo-ominaisuudet sekä uskomattoman etenemiskyvyn.

SSV

Rinnanistuttavat mallit huvi- ja hyötykäyttöön.

DS nuorisomallit

Lapsesi pitävät hauskaa ja sinun laatuvaatimuksesi täyttyvät.

BRP Forest Pro metsäperävaunupaketti

Forest Pro 1042 & 106 ATV- sarja mullistaa mönkijään kytkettävien metsäpakettien käytettävyyden. Metsäperävaunupaketti on nopeasti kytkettävissä mönkijään tai mihinkä tahansa ajoneuvoon, joka on varustettu vetokoukulla. Forest Prohon on integroitu hydraulijärjestelmä omalla polttomoottorilla, et tarvitse ulkoisia voimalaitteita. Hydraulinen neliveto ja hydraulisesti jatkuva aisa mahdollistavat vastustamamattoman etenemisen haastavassakin maastossa. Hydrauliset tukijalat, rajattomasti ympäripyörivä kourankääntäjä, hydraulinen jatkopuomi ja laajakulmanivel puomistossa nostavat käytettävyyden uudelle tasolle. Pienessä paketissa suuret ominaisuudet.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.