Can-Am Spyder mallisto 

Roadster RS

Sport. Helposti hallittavaa suorituskykyä. Tehokkaan Rotax®-moottorin, Brembo-jarrujen ja autoteollisuudesta tuttujen tekniikoiden yhdistelmä tuottaa säväyttävän urheilullisen suorituskyvyn.

Roadster RS-S

Sport. Suorituskykyä ja asennetta. Spyder RS-S vie suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Uudet hiilenmustat koneistetut vanteet ja osat viestivät suorituskykyä ja asennetta, jota tukevat FOX† PODIUM -iskunvaimentimet – tiukka kaarreajo säväyttää taatusti.

F3

Sport Cruising. Väkevää tyyliä cruising-ajoon. Räätälöity istuvuus. Ennenkokematon vapauden tunne. Uudenlainen ajonautinto.

F3-S

Sport Cruising. Rohkeaa ilmettä cruising-ajoon! Uusi Spyder F3 tarjoaa jännittävän ajokokemuksen niin maaseudun pikkuteillä kuin kaupungin keskustassakin. Sen väkevä 3-sylinterinen moottori tuottaa tuhdin väännön ja kiihtyvyyden. Matala ja ojentunut ajoasento antaa hyvän tuntuman tiehen.

Roadster RT Limited

Spyder RT Limited -mallin kolmisylinterisen Rotax 1330 ACE -moottorin ja 6-vaihteisen vaihteiston avulla voit ajella vaivatta kaupungissa alhaisella käyntinopeudella. Spyder RT Limited -mallin mukavuusvarustelu ja ylelliset yksityiskohdat, kuten ainutlaatuinen touring-istuin, runsaat kromipinnat ja Garmin† GPS -navigointijärjestelmä, tekevät matkanteosta verrattoman nautinnon.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.