Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu uusi kaksipaikkainen Outlander 6x6 MAX PRO 650 asettaa uuden mittapuun kuusipyöräisille mönkijöille. 2-paikkainen T2b-luokan traktorimönkijä, jota saa ajaa 60 km/h. Kuljettajalta edellytetään vähintään T-kortti.

Tekniset tiedot

Moottorityyppi

82 hv, Rotax V2, nestejäähdytys 

Polttoaineen syöttöjärjestelmä 

Elektroninen polttoaineenruiskutus (EFI)

Vaihteisto

CVT, P/R/N/H/L, moottorijarrutus vakiona

Voimansiirto

4WD- tai 6WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok-etutasauspyörästö 

Ohjaustehostin

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS)

Enimmäisnopeus

60 km/h 

Etujousitus

A-kaksoistukivarsi,  joustomatka 229 mm 

Etuiskunvaimentimet

Öljy

Takaiskunvaimentimet

Takapyörien TTI2-erillisjousitus pitkittäistukivarsilla, kallistuksenvakaajan pikairrotus Joustomatka 23,6 cm 

Takaiskunvaimentimet

Öljy

Jarrut edessä

214 mm:n tuuletetut kaksilevyjarrut ja hydrauliset kaksimäntäiset jarrusatulat 

Jarrut takana

214 mm:n tuuletetut kaksilevyjarrut ja hydrauliset kaksimäntäiset jarrusatulat 

ABS

 _

Pit x Lev x Kork (cm)

312 x 124 x 126

Akseliväli (cm)

208

Maavara (cm)

27,9

Hinauskapasiteetti (kg)

750 (jarrullinen kärry)
335 (kärry ilman jarruja) 

Kuormauskapasiteetti etu/taka (kg)

45 / 318

Polttoainesäiliö (l)

20,5

Vinssi

1 361 kg:n WARN-vinssi ja ohjausrullalevy 

T3B ominaisuudet

Vetokoukku ja perävaunun pistoke, suuntavilkut, seisontavalot, peilit, merkinantolaite, lukittava polttoainesäiliön korkki ja vaihteisto 

Väri

Squadron Green

Tehdastakuu

2 vuotta

B.E.S.T. - käyttöturva saatavana

 

 

Outlander MAX 6X6 PRO+ 650 T2B Sidewall

Rotax V2 -moottori. Legendaarista Rotax-tehoa. Markkinoiden johtava 59 hv:n Rotax 650 V2 -moottori. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Outlander reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Uusi, älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa, tuo ajamiseen vakautta ja ennakoitavuutta. Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

Aina oikealla vaihteella. Portaaton vaihteisto (CVT), hitaalla lueella erittäin pieni välitys. 

Automaattisesti lukkiutuva Visco-Lok-etutasauspyörästö. Parempi kontrolli. Outlander 6x6 mahdollistaa Visco-Lok QE:n käytön sekä 4x6- että 6x6-toimintatilassa. Tästä on hyötyä, kun vaaditaan optimaalista vetopitoa ja kosketuspintaa maahan. Kun 6x6 on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta. Progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. 4x6-tilassa kaikki neljä takapyörää vetävät.

Kevyempi ohjaus. 3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

750 kg hinauskapasiteetti. Kuorma kyytiin. 3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

Vakiona kaksitasoinen tavaralaatikko. Tavarat kulkevat mukana helposti. Outlander 6x6 jaksaa vetää: sillä on 750 kg:n hinauskapasiteetti ja 318 kg:n kantokyky.

Täysin uudistetut etu- ja takajousitukset. Huipputason hallittavuutta. Outlander on kokenut kaikkien aikojen uudistuksen. Etuosan kaarevat A-tukivarret, kallistuksenvakaaja ja jopa 23,4 cm:n maavara tuovat lisää leveyttä ja parantavat käsiteltävyyttä. Takapyörien erillisjousitus eliminoi raideleveyden ja pyörien sivukallistuman muutokset, mikä parantaa pyörien pystysuuntaista hallintaa.

Muunnettava matkustajan istuin.  Yksin vai kaksin? Outlander MAX muuntautuu hetkessä yhden hengen mallista kahden istuttavaksi. Yhden hengen mallina istuimen taakse jää reilusti kuormatilaa, kun taas kahden istuttavana matkustajalla on verrattoman mukavat oltavat.

Parhaat ominaisuudet vakiona. Valmis kaikkeen. Markkinoiden paras 750 kg:n hinauskapasiteetti sekä etu- ja takaosan telineet tavaratilan jatkeilla ja LinQ-kiinnityspisteillä tekevät Outlander 6x6 -mönkijästä luotettavan kumppanin työhön ja vapaalle.

Katso lisävarusteet

Lataa tekniset tiedot

Hinta

alk. 17 390 € (sis. alv)

+ toimituskulut 400 € (sis. alv)
+ rekisteröintikulut 100 €


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.