Maverick Trail on ketterä 127 cm leveä rinnakkainistuttava ajoneuvo, joka vie sinut juuri sinne, minne haluatkin. Se on Can-Amin kaikkein mukavin, ketterin ja mukautettavin rinnakkainistuttava ajoneuvo. Se on myös EY-tyyppihyväksytty. Kaikkien aikojen lujin, taitavin ja älykkäin Can-Am. Nopeus enintään 60 km/h.

Tekniset tiedot

 

Moottori

55 hp, Rotax® 799.9 cc, V-twin, liquid cooled

Polttoainejärjestelmä

Älykäs kaasunhallinta (iTCTM) ja elektroninen polttoaineenruiskutus (EFI) 

Vaihteisto

CVT, P / R / N / H / L, standard engine braking

Voimansiirto

Selectable 2WD / 4WD with Visco-Lok† auto-locking front differential

Avustinjärjeselmö

Elektroninen alamäkihidastin 

 

Etujousitus

A-kaksoistukivarsi/joustomatka 254 mm 

Etuiskunvaimentimet

Kaksiputkiset kaasuiskunvaimentimet

Takajousitus

TTA-HD, jossa ulkoinen kallistuksenvaimennin/joustomatka 254 mm 

Takaiskunvaimentimet

Kaksiputkiset kaasuiskunvaimentimet 

Etujarru

Dual 220 mm ventilated disc brakes with hydraulic twin-piston calipers

Takajarru

Single 220 mm ventilated disc brake with hydraulic twin-piston calipers 

Eturenkaat

Maxxis M923J† 25 x 8 x 12 in. (63.5 x 20.3 x 30.5 cm)

Takarenkaat

Maxxis M924J† 25 x 10 x 12 in. (63.5 x 25.4 x 30.5 cm)

Vanteet

12" XT-alumiinivaluvanteet 

 

 

Pit x Lev x Kork (mm)

3 050 x 1 575 x 191,8

Akseliväli (mm)

2 115 mm 

Hinauskapasiteetti (kg)

680

Maavara (mm)

267

Kuormauskapasiteetti  (kg)

545

Turvakehikko

ROPS-hyväksytty pro loitu turvakehikko. ISO 3471- ja OSHA-sertifointi. 

Polttoainesäiliö (l)

40,0

Henkilömäärä 

3

 

Väri

Vihreä

Vinssi 

Esijohdotus saatavana olevalle vinssille 

T kategorian ominaisuudet

Horn, flashers and position lamps, mirrors, hook on front metal bumper

 

 

Takuu 2-vuotta tehdas

 

Maverick Trail 800 T1B

Monipuolinen kulkupeli

Leveys 127 cm. Mukavuudesta tinkimättä. Vaikka Maverick Trail on kompakti kooltaan, mukavuudesta ei ole tingitty. Maverick Trail kulkee ketterästi sinne, minne haluat, ja voit itse nauttia Ergo-Lok-ohjaamon mukavuudesta ja kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden käytön helppoudesta. Maverick Trail on Can-Amin kaikkien aikojen ensimmäinen off-road-ajoneuvo, joka on leveydeltään kompaktit 127 cm.

Rotax 800 moottori. Hurjat hevosvoimat. Vaikka Maverick Trail on kompakti kooltaan, mukavuudesta ei ole tingitty. Maverick Trail kulkee ketterästi sinne, minne haluat, ja voit itse nauttia Ergo-Lok-ohjaamon mukavuudesta ja kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden käytön helppoudesta. Maverick Trail on Can-Amin kaikkien aikojen ensimmäinen off-road-ajoneuvo, joka on leveydeltään kompaktit 127 cm.

Edistyksellistä teknologiaa. Täyttä tehoa. Kuluneiden vuosikymmenien aikana olemme kehittäneet mullistavia teknologioita, joista uusi QRS-T-järjestelmällä varustettu CVT-vaihteisto sekä 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok†-etutasauspyörästö ovat hyviä esimerkkejä. CVT-vaihteiston suuri ilmavirtaus ja elektroninen vetohihnan suojaus auttavat vaihteistoa välittämään Rotax-moottorin väännön myös erittäin vaativissa olosuhteissa.

Ketterä käsiteltävä. Ota ohjat. Rotax-moottori, Can-Am-voimansiirto, Ergo-Lok-ohjaamo ja edistykselliset jousituksen säädöt takaavat, että Maverick Trailin kyydissä voit tuntea aina hallitsevasi tilanteen. Kallistettava, paksukehäinen ohjauspyörä, digitaalinen monitoimimittaristo ja elektroninen alamäkihidastin täydentävät kattavan varustuksen.

A-kaksoistukivarret ja TTA-T -takajousitus. Tarkoituksenmukainen jousitusMaastoajoon suunnitellussa jousituksessa on edessä A-kaksoistukivarret ja takana TTA-T-jousitus. Joustomatka on edessä 25,4 cm ja takana 26,7 cm.

Vahvaa luonnetta. Luokkansa parhaat sisätilat. Maverick Trail ei ole pienempi versio Maverickista tai suurempi versio Outlanderista, vaan nimenomaan maastoajoon suunniteltu kulkupeli, jossa mukavuus on huomioitu erityisellä tavalla. Ergo-Lok-ohjaamo suunniteltiin tarjoamaan ennennäkemättömän paljon tilaa kyydissä olijoille, mutta samalla ajoneuvo haluttiin pitää riittävän ketteränä kapeilla poluilla ajamiseen.

Seuraavan sukupolven LinQ-kiinnitysjärjestelmä. Kiinni ja menoksi. Maverick Trailissa on kymmenen LinQ-kiinnityspistettä. Se saattaa tuntua suurelta määrältä, mutta jokaiselle niistä löytyy varmasti käyttöä. Voit valita BRP:n suunnittelemien yli 100 lisävarusteen joukosta haluamasi. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi monenlaisia varustelaukkuja ja -kiinnikkeitä. Kaikissa malleissa on lisäksi vakiona 650 watin magneetto lisäelektroniikkaa ja raskasta käyttöä varten.

Can-Am alusta loppuun. Tunnistettavaa tyyliä. Jokaisella Maverick Trailin yksityiskohdalla on tarkoitus. Sen muotoilu ja ominaisuudet edustavat tuttua Can-Amin perimää, joka herää eloon tässä 127-senttisessä ajoneuvossa. Kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja – niin 55 watin ajovalot, LED-takavalot, integroitu turvakehikko kuin 136 kg:n tavaralaatikkokin.

Vankkaa tekoa. Kestävä suojaus maastoajoon. Maverick Trailin kattava suojaus takaa, että sekä sinä että ajoneuvosi säästytte kolhuilta. Maverick Trail on vankkaa tekoa ja valmis kestämään hurjempaakin röykytystä. Profiloitu, teräksestä valmistettu turvakehikko, integroitu teräksinen etupuskuri ja ruiskuvalettu, täysimittainen pohjapanssari ovat valmiina ottamaan vastaan kovemmatkin iskut.

Ei sisäänajoa. Sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvosi kestävyydestä, se on meidän hommamme – riittää, kun keskityt nauttimaan upeista ajokokemuksista. Haluamme tehdä ajamisesta nauttimisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Voitkin ajaa Maverick Traililla huoletta vuoden ajan* ennen ensimmäistä huoltoa. Korkean laadun takeeksi Can-Am myöntää ajoneuvoilleen kahden vuoden takuun. 

*Ajotapasi saattaa vaikuttaa huoltoaikatauluun. Tarkista huoltoaikataulu käyttöoppaasta.

Katso lisävarusteet

Lataa tekniset tiedot

Hinta

alk. 12 990 €

+ toimituskulut 400 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.