Verratonta suorituskykyä ja tyyliä vaativimmillekin kuljettajille. Tavoitteena oli rakentaa markkinoiden tehokkain mönkijä. Vuosien kehitystyön tuloksena syntyi uusi Renegade T3B-mallisto, joka yhdistää vahvan suorituskyvyn niin maastossa kuin maantielläkin. Nopeus yli 60 km/h.

Tekniset tiedot

Moottorityyppi (X XC 650)

 59 hp, Rotax 649.6 cc V-twin, liquid cooled

Polttoaineen syöttöjärjestelmä 

Intelligent Throttle Control (iTC™️) with Electronic Fuel Injection (EFI)

Vaihteisto

CVT, P/R/N/H/L, moottorijarrutus vakiona

Voimansiirto

Selectable 2WD / 4WD with Brake Traction Control (BTC)

Ohjaustehostin

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS)

Nopeuskategoria

yli 60 km/h 

Etujousitus

Arched double A-arm with front sway bar 23.3 cm travel

Etuiskunvaimentimet

FOX† PODIUM† 1.5 RC2

Takaiskunvaimentimet

Torsional Trailing arm Independent (TTI) 25.1 cm travel

Takaiskunvaimentimet

FOX† PODIUM† 1.5 RC2

Jarrut edessä

Dual 214 mm ventilated disc brakes with hydraulic twin-piston calipers

Jarrut takana

Single 214 mm ventilated disc brakes with hydraulic twin-piston calipers

ABS

 Vakio

Pit x Lev x Kork (cm)

218,4 x 116,8 x 124

Akseliväli (cm)

129,5

Maavara (cm)

26,7

Hinauskapasiteetti (kg)

660 (jarrullinen kärry)
335 (kärry ilman jarruja) 

Kuormauskapasiteetti taka (kg)

16 

Tavaratilat (l)

-

Polttoainesäiliö (l)

20,5

Vinssi

Prewired for available winch

T-kategorian  ominaisuudet

Towing hitch with trailer plug, directional indicators, position lamps, mirrors, horn, lockable fuel cap and transmission

Väri

Black, Grey & Sunburst Yellow

Tehdastakuu

2 vuotta

B.E.S.T. - käyttöturva saatavana

 

 

 

Renegade XXC 650/1000 T3B ABS

Kun vaatimustasosi on korkealla

Rotax V2 -moottori. Legendaarista Rotax-tehoaSaatavilla markkinoiden johtavilla 82 hv:n Rotax 1000- ja 62 hv:n Rotax 650 -V2-moottoreilla. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Outlander reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Uusi, älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa, tuo ajamiseen vakautta ja ennakoitavuutta. Rotax-moottorit ovat osoittaneet kykynsä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS™). Täsmällinen ajettavuus. 3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa kätevästi sopeuttaen ohjaustehostuksen tason ajonopeuteen. Pienemmillä nopeuksilla tehostusta lisätään ohjauksen keventämiseksi, ja suuremmilla nopeuksilla tehostusta vähennetään ohjaustuntuman parantamiseksi. Kukin kuljettaja voi lisäksi valita haluamansa kolmesta toimintatilasta mieltymyksensä mukaan.

Fox Performance Series 1.5 Podium QS3 -iskunvaimentimet. Tehokkaat iskunvaimentimet. Edessä ja takana on tehokkaat FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2 -iskunvaimentimet, jotka sopeutuvat kaikkiin maasto-oloihin ja kaikkien kuljettajien ajotyyleihin helppojen säätöjen avulla: kaksinopeuksinen puristusvaimennus ja paluuvaimennus sekä esikuormitus.

12" Beadlock-alumiinivanteet. Suorituskykyiset renkaat ja vanteet. Mekaanisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta renkaan olakkeen on lähes mahdotonta irrota vanteelta voimakkaassa kiihdytyksessä tai kaarreajossa.

Parempaa suojaa. Alumiininen Fatbar-ohjaustanko, jossa käsisuojat ja suorakulmainen pehmuste. Tuulisuojat ja suorakulmainen pehmuste antavat urheilullista näyttävyyttä ja suojaavat iskuilta ja kylmyydeltä. 

Mielenrauhaa hankaliin olosuhteisiin. Ainutlaatuinen ABS-järjestelmä. Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

Hinta

alk. 12 990 € (sis. alv)

+ toimituskulut 400 € (sis. alv)
+ rekisteröintikulut 100 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.