Kun vaatimustasosi on korkea. Verratonta suorituskykyä ja tyyliä vaativimmillekin kuljettajille. BRP on alan ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa ABS-teknologian ATV-laitteissa. Sen ansiosta ajokokemus on entistäkin vakaampi ja hallitumpi. Nopeus enintään 105 km/h. Tieliikenteessä suurin sallittu nopeus 80 km/h. Kuljettajalta vaaditaan B-kortti. T3B ABS traktorimönkijän voi muuttaa enintään 40 km/h kulkevaksi, jolloin T-kortti riittää.

Tekniset tiedot

Moottorityyppi

62 hv, Rotax V2, nestejäähdytys

Polttoaineen syöttöjärjestelmä

Elektroninen polttoaineenruiskutus (EFI)

Vaihteisto

CVT, P/R/N/H/L, moottorijarrutus vakiona

Voimansiirto

2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä, jarruluistonestojärjestelmä (BTC)

Ohjaustehostin

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS)

Enimmäisnopeus

105 km/h

Etujousitus

A-kaksoistukivarsi,  joustomatka 229 mm

Etuiskunvaimentimet

FOX 1.5 PODIUM RC2 

Takaiskunvaimentimet

TTI-erillisjousitus pitkittäistukivarsilla, joustomatka 236 mm

Takaiskunvaimentimet

FOX 1.5 PODIUM RC2 

Jarrut edessä

214 mm:n tuuletetut kaksilevyjarrut ja hydrauliset kaksimäntäiset jarrusatulat 

Jarrut takana

214 mm:n tuuletetut kaksilevyjarrut ja hydrauliset kaksimäntäiset jarrusatulat

ABS

Vakiona

Pit x Lev x Kork (cm)

218,4 x 116,8 x 126

Akseliväli (cm)

129,5

Maavara (cm)

26,7

Hinauskapasiteetti (kg)

660 (jarrullinen kärry)

335 (kärry ilman jarruja)

Kuormauskapasiteetti taka (kg)

16 

Tavaratilat (l)

 -

Polttoainesäiliö (l)

20,5

Vinssi

1 361 kg:n WARN-vinssi ja ohjausrullalevy

T3B ominaisuudet

Vetokoukku ja perävaunun pistoke, suuntavilkut, seisontavalot, peilit, merkinantolaite, lukittava polttoainesäiliön korkki ja vaihteisto

Väri

Can-Am Red White Black

Tehdastakuu

2 vuotta

B.E.S.T. - käyttöturva saatavana

 

Renegade X xc 650 T3B ABS

Luokkansa johtava suorituskyky. Nestejäähdytteinen Rotax 650 ACE V2-moottori, jonka kummallakin sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli, tarjoaa Can-Am®-moottoreille ominaiseen tapaan verratonta tehoa ja todellista etumatkaa suorituskyvyssä.

Täsmällinen ajettavuus.3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa kätevästi sopeuttaen ohjaustehostuksen tason ajonopeuteen. Pienemmillä nopeuksilla tehostusta lisätään ohjauksen keventämiseksi, ja suuremmilla nopeuksilla tehostusta vähennetään ohjaustuntuman parantamiseksi. Kukin kuljettaja voi lisäksi valita haluamansa kolmesta toimintatilasta mieltymyksensä mukaan.

Tehokkaat iskunvaimentimet. Edessä ja takana on tehokkaat FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2 -iskunvaimentimet, jotka sopeutuvat kaikkiin maasto-oloihin ja kaikkien kuljettajien ajotyyleihin helppojen säätöjen avulla: kaksinopeuksinen puristusvaimennus ja paluuvaimennus sekä esikuormitus.

Suorituskykyiset renkaat ja vanteet. 12" (30,5 cm) Beadlock-alumiinivanteet. Mekaanisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta renkaan olakkeen on lähes mahdotonta irrota vanteelta voimakkaassa kiihdytyksessä tai kaarreajossa.

Parempaa suojaa. Alumiininen Fatbar-ohjaustanko, jossa käsisuojat ja suorakulmainen pehmuste. Tuulisuojat ja suorakulmainen pehmuste antavat urheilullista näyttävyyttä ja suojaavat iskuilta ja kylmyydeltä

Ainultaatuinen ABS-järjestelmä. Mullistava uutuus mönkijämarkkinoilla. Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

Katso lisävarusteet

Lataa tekniset tiedot pdf 

Hinta

alk. 12 690 €

+ toimituskulut 400 € (sis. alv)
+ rekisteröintikulut 100 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.