Kahdenistuttavan, urheilullisen Outlander MAX XT-P:n monipuoliseen varustukseen kuuluu mm. päivitetty jousitus ja beadlock-alumiinivanteet. ABS-teknologian ansiosta ajokokemus on entistäkin vakaampi ja hallitumpi. Nopeus enintään 105 km/h. Tieliikenteessä suurin sallittu nopeus 80 km/h. Kuljettajalta vaaditaan B-kortti.

Tekniset tiedot

 

Moottorityyppi

82 hv, Rotax V2, nestejäähdytys

Polttoaineen syöttöjärjestelmä

Elektroninen polttoaineenruiskutus (EFI)

Vaihteisto

CVT, P/R/N/H/L, moottorijarrutus vakiona

Voimansiirto

2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä, jarruluistonestojärjestelmä (BTC)

Ohjaustehostin

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS)

Enimmäisnopeus

105 km/h

Etujousitus

A-kaksoistukivarsi,  joustomatka 229 mm

Etuiskunvaimentimet

FOX 1.5 PODIUM QS3

Takaiskunvaimentimet

TTI-erillisjousitus pitkittäistukivarsilla Joustomatka 23,6 cm

Takaiskunvaimentimet

FOX 1.5 PODIUM QS3

Jarrut edessä

214 mm:n tuuletettu yksilevyjarru, hydraulinen kaksimäntäinen jarrusatula

Jarrut takana

214 mm tuuletetut yksilevyjarrut, hydraulinen kaksimäntäinen jarrusatula

ABS

Vakiona

Pit x Lev x Kork (cm)

238,8 x 116,8 x 135

Akseliväli (cm)

149,9

Maavara (cm)

27,9

Hinauskapasiteetti (kg)

750 (jarrullinen kärry)

335 (kärry ilman jarruja)

Kuormauskapasiteetti etu/taka (kg)

45 / 90

Tavaratilat (l)

21,4

Polttoainesäiliö (l)

20,5

Vinssi

1 361 kg:n WARN-vinssi ja ohjausrullalevy

T3B ominaisuudet

Vetokoukku ja perävaunun pistoke, suuntavilkut, seisontavalot, peilit, merkinantolaite, lukittava polttoainesäiliön korkki ja vaihteisto

Väri

Triple Black

   

Tehdastakuu 2 vuotta

B.E.S.T. käyttöturva saatavana

 

Outlander MAX XT-P 1000 T3B ABS

Luokkansa johtava suorituskyky. Nestejäähdytteisen 82 hv Rotax 1000 V2-moottorin kummassakin sylinterissä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli. Kaksi ruiskutussuutinta toimittavat polttoaineen tehokkaasti palotilaan. Tuloksena on tehokas mutta hallittu suorituskyky.

Muunnettava matkustajan istuin. Muuntuva teline-/istuinjärjestelmä (CRS)Outlander™ MAX™ muuntautuu hetkessä yhden hengen ajokista kahden istuttavaksi. Yhden hengen istuimen taakse jää reilusti kuormatilaa, kun taas kahden hengen istuin tarjoaa matkustajalle verrattoman mukavat oltavat.

Suorituskykyiset iskunvaimentimet. Edessä ja takana on uudet, tehokkaat FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† QS3 -iskunvaimentimet, jotka mahdollistavat jousituksen säädön kätevästi ilman työkaluja. Kolmiasentoisella nupilla jousitusta voidaan säätää siten, että ajo on tasaista ja mukavaa. Säätämällä nuppi seuraavaan asentoon tuntuma on urheilullisempi, ja asennossa 3 jousitus tarjoaa tinkimätöntä kilpatason suorituskykyä.

Laadukas ja kestävä Warn-vinssi.T ämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

Urheilulliset vanteet ja renkaat. Uudet 14" (35.6 cm) alumiinivanteet ja  26" (66 cm) ITP renkaat. Mekaanisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta renkaan olakkeen on lähes mahdotonta irrota vanteelta voimakkaassa kiihdytyksessä tai kaarreajossa. 26" (66 cm) 6-kerroksisten ITP Terracross -renkaiden kulutuspintakuvio on riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.

Ainultaatuinen ABS-järjestelmä. Mullistava uutuus mönkijämarkkinoilla. Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

Katso lisävarusteet

Lataa tekniset tiedot pdf

 

Hinta

alk. 16 390 €

+ toimituskulut 400 € (sis. alv)
+ rekisteröintikulut 100 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.