Kahden hengen Outlander MAX DPS 570 on varustettu alan mullistavalla ABS–teknologialla. BRP on alan ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa ABS-teknologian ATV-laitteissa. Sen ansiosta ajokokemus on entistäkin vakaampi ja hallitumpi. Nopeus enintään 105 km/h. Tieliikenteessä suurin sallittu nopeus 80 km/h. Kuljettajalta vaaditaan B-kortti.

Tekniset tiedot

Moottorityyppi

48 hv, V2, nestejäähdytys

Polttoaineen syöttöjärjestelmä

Elektroninen polttoaineenruiskutus (EFI)

Vaihteisto

CVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona

Voimansiirto

2WD / 4WD -tilaan kytkettävä, jarruluistonestojärjestelmä (BTC)

Ohjaustehostin

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS)

Enimmäisnopeus

105 km/h

Etujousitus

A-kaksoistukivarsi,  joustomatka 229 mm

Etuiskunvaimentimet

Öljy

Takaiskunvaimentimet

Takapyörien TTI-erillisjousitus pitkittäistukivarsilla, joustomatka 224 mm

Takaiskunvaimentimet

Öljy

Jarrut edessä

214 mm tuuletetut kaksilevyjarrut ja hydrauliset kaksimäntäiset jarrusatulat

Jarrut takana

214 mm tuuletetut yksilevyjarrut, hydraulinen kaksimäntäinen jarrusatula

ABS

Vakiona

Pit x Lev x Kork (cm)

231 x 116,8 x 133

Akseliväli (cm)

149,9

Maavara (cm)

26,7

Hinauskapasiteetti (kg)

750 (jarrullinen kärry)

590 (kärry ilman jarruja)

Kuormauskapasiteetti etu/taka (kg)

54,5 / 109

Tavaratilat (l)

21,4

Polttoainesäiliö (l)

20,5

 

 

Vinssi

Esijohdotus saatavana olevalle vinssille

T3 ominaisuudet

Vetokoukku ja perävaunun pistoke, suuntavilkut, seisontavalot, peilit, merkinantolaite, lukittava polttoainesäiliön korkki ja vaihteisto

Väri

Orange Crush

Tehdastakuu

2 vuotta

B.E.S.T. - käyttöturva saatavana

 

Outlander MAX DPS 570 T3B ABS

Luokkansa johtava suorituskyky. Nestejäähdytteisessä Rotax 570 V2-moottorissa on sylinterillä neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli. Kaksi ruiskutussuutinta toimittavat polttoaineen tehokkaasti palotilaan. Tuloksena on tehokas mutta hallittu suorituskyky.

Muunnettava matkustajan istuin. Muuntuva teline-/istuinjärjestelmä (CRS)Outlander™ MAX™ muuntautuu hetkessä yhden hengen ajokista kahden istuttavaksi. Yhden hengen istuimen taakse jää reilusti kuormatilaa, kun taas kahden hengen istuin tarjoaa matkustajalle verrattoman mukavat oltavat.

 

Täsmällinen ajettavuus, pehmeä tuntuma. Takapyörien TTI-erillisjousitus pitkittäistukivarsilla. Ainoa takajousitus, jossa pyörät liikkuvat joustomatkan aikana vain pystysuunnassa, mikä poikkeaa muiden järjestelmien kömpelömmästä perhosmaisesta liikkeestä. Takajousitus on myös suunniteltu siten, että mönkijä on ajettavuudeltaan vaivaton ja vetopito on optimaalinen. Outlander DPS 570 -mönkijän jousituksessa on 22,4 cm:n joustomatka ja säätyvät iskunvaimentimet 5-asentoisella esijännityksen säädöllä. Voit nauttia ajamisesta epätasaisessakin maastossa.

 

Parempi ohjaustuntuma. Etujousitus A-kaksoistukivarsilla. Rakenteessa on sukeltelua ehkäisevä geometria, joka parantaa kaarreajo-ominaisuuksia ja jarrutuksen dynamiikkaa. Reilun joustomatkan (22,9 cm) ansiosta ajomukavuus ja suorituskyky säilyvät myös epätasaisessa maastossa.

Vaatii vähemmän ohjausvoimaa. 3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

Ainutlaatuinen ABS-järjestelmä. Mullistava uutuus mönkijämarkkinoilla. Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

Katso lisävarusteet
Lataa tekniset tiedot pdf

Hinta

alk. 11 290 €

+ toimituskulut 400 € (sis. alv)
+ rekisteröintikulut 100 €

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.