Mönkijäkuume Erämessuilla 17.-19.5.

4.5.2019

Mönkijäkuume ja Venekuume ovat perinteisesti osallistuneet Erämessuille alueen suurimmalla osastolla eikä tänä vuonna tehdä poikkeusta. Osasto numerolla 100  löytyy tutultuta paikalta piha-alueen keskeltä ja nähtävää on paljon!

Mönkijäkuume tuo messuille useita Can-Am -malleja. Mukana ovat mm:

Osastolla esittelemme myös uutta kuumeiden huoltoa. Käväise jututtamassa meidän huoltomiehiä.

Messuosastolla olevat mönkijät ja veneet myydään messuhintaan. Lisäksi messuilla on kahdesta mönkijämallista rajoitettu erä aivan poikkeukselliseen hintaan. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää, jos osastolla on se omien haaveiden mönkijä. Vai uskallatko tarttua Can-Am Rykerin tankoon?

Katso tästä lisätietoja tarjouksista.

Venekuumeisille on tarjolla yli 20 erilaista venettä keveistä soutuveneistä yli kuusimetrisiin monilla mukavuuksilla varustettuihin hyttiveneisiin:

Tutustua kannatta myös vetouisteluun viimeisen päälle varusteltuun Suvi 57 Duo:n.

Kivineimen Meripelastusyhdistys Ry tuo osastolle PV Venekuumeen ja esittelee meripelastustoimintaa.

Messuilla voit jututtaa Suvin, Yamarinin, Crossin, Busterin, Finnmasterin ja Huskyn sekä Yamaha-perämoottoreiden edustajia, joista jokaisella on se aivan paras asiantuntemus ja viimeisin tieto omista tuotteistaan.

Tutustu myös plottereiden  ja kaikuluotainten uutuuksiin Raymarinen autossa.

Kahdessa messuveneessä  on asennettuna Linedeck-venematot ja matoista saa tarkempia tietoja Linedeckin edustajalta osastolla.

Myynnissä on messuhintaan Jobe-vesiurheiluvälineitä, Raymarinen tuotteita ja Yamaha-sähköperämoottoreita. Messuilla on myös messutarjouksia venepaketeista ja rahoituksesta.  

Pohjois-Suomen Erämessut on avoinna
Pe 17.5. klo 10-18
La 18.5. klo 10-18
Su 19.5. klo 10-16

Lisätietoja messuista, saapumisohjeet, messukartta 

Tavataan osastolla 100!

mönkijäkuume_uutinen_erämessut_2019.jpg

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.